Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap vs Kärlek vs Hat

Jag minns när jag skrattade och sa aldrig när du påstod
att jag skulle bli kär i honom.
Nu undrar jag om man kan tycka om någon så mycket att
det gör ont i hjärtat varje sekund man är i från den personen.
Förlåt, när jag skrattade och sa aldrig, då trodde jag verkligen inte
att jag skulle fall så totalt för killen du älskar.
När du rör vid honom mår jag illa
Jag vet hur mycket du gillar honom, och det gör mig ledsen .
Förlåt för att jag skrattar och säger aldrig,
när du frågar om jag tror att han gillar dig lika mycket som mig.




Fri vers av anoonym
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 19:42



Bookmark and Share


    I....
Den va bra ^^
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym