Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland vågar jag inte vissa dig hur mycket jag vill ha dig För ibland känns det som om ett nej från dig Skulle vara slutet för mig


Räddslan för att bli nekad


Ibland undrar jag vad du egentligen vill
När du rör mig så där så faller jag handlöst
Men du verkar jämt ha en stark livlina
När du kysser mig svävar jag ju nästan,
Säg varför står du då så stadigt på marken?
Varför ber du mig röra dig,
När du ryggar tillbaka andra dagar.
Ibland undrar jag om jag bara är en pricka i ditt spel,
Precis som de andra tjejerna
?




Fri vers av anoonym
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-04 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym