Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duggregn

din röst

darrar genom dropparna

 

och

dina ögonfransar

skymmer min sikt

 

 

 

dimman slår till

begraver mina ögonlock

under fukten

 

 

 

 

mina sinnen är ur balans

 

 

och min röst

darrar

genom dropparna 

 




Fri vers av Patrick K
Läst 493 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-02-04 20:33



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Du skapar vackra bilder och fin känsla med din välskrivna poesi, bravo!
2008-02-08

  Maria Zena Viklund
mycket vacker känsla skapar du här, fint!
2008-02-06

  Bodil Sandberg VIP
Vilka bilder det blir...vackert beslöjade och poetiskt dramatiska rader..underbart!!
2008-02-06

  Betlehemsstjärnan VIP
Du skapar en känsla med dina ord. Vackert!/B
2008-02-06

  Michaela Dutius
Godis för själen att läsa denna text!
2008-02-06

    Lindizz
underbara rader att läsa, skör och vacker
2008-02-05

  Lyckohäxan Enediel
Mmm...så frisk och vacker i varenda liten rad...en njutning för sinnet att läsa denna...
2008-02-04

  ia VIP
som den tunnaste av alla trådar, men dock stark
mjuk och skör
ljuvligt och önskande

kanon
2008-02-04

  Marreb
Tjusigt, skört och lite sensuellt...
2008-02-04

  Thirre
Fridfullt, stämningsfull ömhet. Vackert!
2008-02-04

  isabel louise
mycket vackert och skört diktat!
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Patrick K
Patrick K