Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
behövde få skriva av mig det här


Dåligt självförtroende

att alltid behöva se ner på sig själv
hitta alla fel
allt det fula och det dåliga
tänka: varför skulle någon någonsin kunna älska mig?

stå timmar framför spegeln för att se hur ful man kan bli
fråga sig själv: varför kan du inte bara tappa några kilon? undrar om plastikkirurgi kan göra munnen större?

hela tiden vara rädd för att inte passa in någonstans
göra allt man kan för att alla ska tycka om en

förstå varför man blir lämnad
varför ingen vill lära känna en

ställa så höga krav på sig själv
att man får huvudvärk



men du josefin,
är det inte dags att sluta klaga nu?




Övriga genrer av Morbide
Läst 652 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-04 20:34



Bookmark and Share


  Doktor Vinter
Ja, så är det minsann.
Och jag som har pojkvän kan inte fatta hur han kan älska mig.
Det är helt sjukt.
Jag har flera gånger sagt åt honom att göra slut med mig för att han inte ska \"skadas mer\".
Ibland tänker man inte...

Jag håller med dig iaf.
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Morbide