Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten är för drömmare

En del badar i varm mjölk
Andra får huvudet avhugget

Den mjuka massan inuti
Möter tungan
Någon gång om året

Imorgon är det du och jag

Och två semlor




Övriga genrer av Seud P Myno
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-04 20:59



Bookmark and Share


  korpfjäder
Någon gång om året.....
Phu, lättad blev jag när det handlade om semlor.
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Seud P Myno