Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För jag vet ju inte


Jag vet inte hur jag ska finna dom rätta orden att beskriva dig med.
För jag vet ju inte:
Hur jag ska beskriva hur underbart det är att vara med dig.
Hur jag ska beskriva hur glad jag är som har dig.
Hur jag ska beskriva mina tankar om dig.
Hur jag ska beskriva mina känslor som jag har till dig.
Hur jag ska beskriva din skönhet.
Hur jag ska beskriva hur värdefull du är för mig.
Hur jag ska förklara allt det i ord,
så jag antar att jag nu beskrivet:
Att du är så mycket mer för mig än vad ord kan förklara.
Att du för mig är obeskrivligt mycket mer värd än vad alla ord någonsin kan förklara.
Och om det fortsätter vara vi så kommer du vara ovärderlig för mig.


/Mikael Haaparanta





Fri vers av Sadhistory
Läst 571 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-04 22:26



Bookmark and Share


  Aida*
Så söt, jättefin.
Förresten, jag vet inte heller.
2008-03-10

  aol
man kan bara inte säga sin kärle tydligare
underbar
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory