Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig!

Vad har jag här att göra?
Vad har jag där att göra?
Har jag någonstans att göra?

Mitt inre jag svek.
Skuggan försvinner inte!
Jag kan inte längre något göra.
Är det försent nu?

Jag lägger mig ner.
Förlåt mig men jag klarar inte mer.
Jag blundar nu för jag vågar inte se längre.
Förlåt mig!


/Mikael Haaparanta




Fri vers av Sadhistory
Läst 649 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-04 22:50



Bookmark and Share


  Just Emotions
denna hopplösa känsla.. längtan.. hoppet finns men det är svårt att nå.. håll ut..
2008-03-03

    Anonym Ängel
får en känsla av hopplöshet..
2008-02-05

  aol
starka rader om jagets försoning
om en jordevarelses inre kamp
som kan stärka jaget
2008-02-05

  Lyckohäxan Enediel
Aj...din text ropar sån där jobbig förvirring när alla tankar springen i kors...
Väl skrivet...och att förlåta sig själv...är alltid det viktigaste att börja med :)
2008-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Sadhistory
Sadhistory