Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden


Orden berör mig
mer
än jag någonsin..


Uppriktigt,

avklarnat,

det är du






Fri vers av Tteresia
Läst 511 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-02-04 23:23



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ordnära i undertoner som nuddar !!!
2009-10-07

  Karl-Bo Lundstedt VIP
gillas på ett märkligt sätt..
skulle vilja veta mer.. men, men...
kittlar nog bäst, som den är...
kb
2008-04-08

  Inkarasilas
Aah letar i mellanrummen efter det som fattas, det här är intressant och spännande. Minimeningar som triggar min hjärna, Nice.
2008-02-09

  Michaela Dutius
Aningsfylld- men vart bär det- spännande
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tteresia