Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Jag har prestationsångest ingenting verkar bli ord.)


Illusioner

Inget litet kuvert blinkar
får inte dina ord idag heller
Det skaver

Allt fokus ligger i fel bana
gör mina fingrar
min röst
Alldeles tyst

Omvandlar varje sekund
till en evighet
för att behålla dig
på låtsas

Varje del av mig
överallt är fantasi
Skapar illusioner
för att glömma
och orka vakna

Du kanske bara är en del
av min egenhet
för att kunna
ödsla drömmar
Intalat korrekt

Alla energikällor är dimmiga
eventuellt är du bara
en överlevnadsprocess.

Och jag skapar ständigt nya.




Övriga genrer av Matilda Linnéa Tinér
Läst 490 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-05 00:19



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mycket bra poetat!
Vem vet inte hur DET käns!!!
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér