Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Låt Smeka ... låt mig nudda dina läppar i en sensuell kyss\" [I\'ll give this to you ... one thought makes two of them ... Sweetface nothing is more precious than you.]


Låt mig ...

Skriker ut ditt namn,
Jag är inte van vid det här.

Jag skrek ut allt jag hade inom mig inatt,
Du vet att du alltid kommer att vara mitt ljus.

Stjärnor & solljus skulle aldrig kunna lysa så starkt,
Vet du att du alltid kommer vara mitt ljus.

Jag kommer inte andas tills jag vet att allt är bra
Jag är inte rädd att förlora detta...

Jag är rädd för att förlora dig,
jag är ledsen om detta inte kommer att sluta.

Kan inte hitta styrkan till att sluta,
Inom mig så skriker viljan ...
Jag vill ... jag vill ha dig.

Jag vill kyssa dig ... klä av dig ... smeka dig ... viska i ditt öra att allt kommer att bli bra.

Jag kommer stanna hos dig vad som än händer,
inget kan stoppa mina känslor & tankar.

Låt mig Smeka ~ Röra ~ Leka ~ Smaka ~ Känna ... känna dig tätt inpå min nakna hud.

Låt mig nudda dina läppar i en sensuell Kyss.




Fri vers av Mysterica
Läst 356 gånger
Publicerad 2008-02-05 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mysterica
Mysterica