Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har mist min man men känner så mycket längtan hela tiden....


Jag väntar på dig

 

Du
jag väntar

på dig och inatt
pratades vi vid

om

döden

jag
är inte

rädd för att dö
som jag var förr

och

när

jag ska
lämna

den här världen
önskar jag att

du hämtar mig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-05 10:03



Bookmark and Share


    Scribble
Ulla, du skriver sååå vackert
med så mycket känslor....
han väntar på dig, tillförsikt!!
/S.
2008-02-05

  Ronny Berk
som i sorgen och saknaden bor löftet om återseendet i tron...
2008-02-05

  katt.inc
En mycket fin önskan som jag hoppas går i uppfyllelse.
2008-02-05

  Hildegun Relefors
Med din längtan finns han nära dig varje dag!
2008-02-05

    Miraa
Så vackert skrivet!! Säkert kommer ni att ses en dag...
Kram till dig!
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP