Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte de stora sakerna vi som blivit ensamma saknar. Inte de stora gesterna eller de stora händelserna....


Precis som nu

 

När du kom
nedför backen
och fotstegen
i trappan sa
att du var på
ingång

ropade du till mig
hej älskling fixar du kaffe
och jag undrade vad
du hade köpt
idag och du glömde
väl inte semlor

du skrattade
och pussade mig
på kinden och sa
nejdå mitt hjärta
och hängde
upp jackan

och dina skor
som fortfarande
står kvar i förrådet
och tittar på mig
så att jag minns
dina ovanligt

vackra fötter
och slipsarna
som jag packade
ner för att
lämna till Lions
fick jag packa

upp igen när
jag fick alla
minnesbilder
av 50-årsdagar
tjänsteresor
och favoritslipsar

och du älskade
när jag bakade
och jag strök
så gärna dina
skjortor fast du
sa att du kan göra

det själv men jag
ville att du skulle
tänka på mig
när du tog på
dig dem på¨
hotellrummet

på dessa resor
som du avskydde
för att du var en
riktig hemmabjörn
och du ringde
varje kväll och sa

godnatt mitt hjärta
och jag saknade
dig så det var
svårt att somna
och ville inte vakna
utan dig bredvid

precis som nu




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-05 10:19



Bookmark and Share


  Ronny Berk
det vardagsnära livet så väl beskrivet... den vardagen som gör att gemenskapen och tvåsamheten formar livet till en fest...
2008-02-05

  katt.inc
En stark och intensiv text, mycket berörande.
2008-02-05

  glittertindra
åh, mitt hjärta blöder här, så fint om saknad, vackert och ljust skrivet om fina minnen, och visst gör saknad ont, när man vaknar med platsen bredvid i sängen alldeles tom...
2008-02-05

  Hildegun Relefors
Din brinnande längtan ger oss, som läser dina texter, stor glädje och tacksamhet till livet!
2008-02-05

    eva m h
Håller med Ammi! En underbar text en underbar man och en underbar relation!! Och en stor saknad!
2008-02-05

  * Ammi *
en underbar text! kan inte säga mer ..
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP