Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fettisdag -  Bläshammarskolan:

http://www.lyrstedt.net/files/video/latjolajbans.wmv



Alla tiders latjolajbans

 

I en stuga bortom bergen
bor en man av marsipan
han har solrosor på taket
och en tand med amalgam

Bortom skogen brevid bergen
ligger slottet pumpelill
där bor flickan utav grädde
men sin far och mor därtill

Vid en sjö nånstans bland träden
sitter Gammel-Jöns och ler
bakat bullar uppå spisen
tills han inte orkat mer

Tänk va gott det skulle vara
om dom bjussade på fest
han i stugan, hon i slottet
o han som fixat allra mest

De kunde bjuda alla kottar
alla kompisar dom haft
på alla tiders latjolajbans
med semmelfest och saft




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 1019 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2008-02-05 11:41



Bookmark and Share


  isa Larsson
coolt skrivet...hihiihihihih
2008-03-05

  Blomster
Vilken underbar fantasi du har! Glädjefantast som jag är bubblar jag nu av lycka efter att ha läst denna text och jag tror bestämt att jag själv måste fixa saftkalas för jag vill också ha latjolajban! *applåd*
2008-02-13

    ej medlem längre
*ler stort* Vilken härlig saga
med rim & rytm och en story
full av fantasi och härlig barnsighet!

Det verkar så enkelt att skriva såhär,
men jag tror och anar att mycket
filade, ändrande och jobb ligger
bakom innan textförfattaren är nöjd
och anser den färdig (eller...?)
2008-02-10

  Osram
Åhh! Vad jag vill ha en semla....NU!

Fantastiskt bra Daniel. Orden flyter och rinner och jag riktigt njuter. Det är en fin liten historia eller saga.

Förtjusande.
2008-02-06

  Thirre
Helt fantastiskt underbar!! Jag blev glad i hjärtat. Glad i magen av denna text. Ska spara den och läsa för min lilla son i morgon.
2008-02-05

  tom boreland
samma tankar som lotta
2008-02-05

  katt.inc
Du bjuder på underhållande och rolig läsning. Tack
2008-02-05

  isabel louise
en underbar lekfull text som platsar perfekt i en barnbok :)
2008-02-05

    Noomi
japp.. håller med..
en barnbok på sin plats..
det här gillar jag skarpt..
2008-02-05

  Madjori
Håller med Jan Linderoth, skriv en barnbok :-)

Det är är ju en sån där gladtext som både små och stora barn faller för.
Tack!
2008-02-05

  Jan Linderoth
Utmärkt och skitroligt, skriv din barnbok!!! Du hade gjort succe!!
2008-02-05

    Scribble
Roligt! det var ingen \"light\"
den var härligt smaskigt fet,
MUMS
2008-02-05

  karenina VIP
är inget jättefan av semlor men efter att ha läst dina goa rader känner jag för att lyfta på den pudrade hatten och bara dyka ner ;-)
2008-02-05

  Smultris
ohhh denna gör mig glad, pojken :)
2008-02-05

  Maud Li
En härlig lockelse till att göra mer latjolajbans i livet! Vad väntar man på - bara att kavla upp ärmarna och ringa runt! ;)
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP