Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färgblind medmänsklighet...


Att förlåta

Ni som gav mig tröst när
jag var ledsen och sorgsen.

.........gav mig ork
när hjärtat hade brustit
och hoppet var ute,

Styrka med kärlek,
att förlåta, att gå vidare.

Och ni alla fantastiska
människor som finns där
för varandra och mig.

Tack,

ni gör världen till
en bättre plats
att leva i.







Fri vers av Syrak
Läst 537 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-05 22:15



Bookmark and Share


    Mejja
Att mötas och få tröst borde vara alla unnat.
Att få hjälp orka genom svår tid borde vara en självklarhet.
Jag veta att det inte är så.
Ja TACK till alla som orkar dela sig till de sina runtikring.
2008-07-29

  Karin Rosberg
Härligt!! fint poetat...
2008-06-11

  wayward - taiga
gott!
2008-04-26

    von ilvingen
Du har verkligen rätt. Att ha människor runt omkring sig som kan vika på sin stolthet. att man själv kan vika på sin starka tro och självkänsla, erkänna att ibland har man fel, ibland behöver man hjälp av andra.

Själar av Guld vet vad ett vänligt ord betyder :)
2008-04-22

  Night Soul Woman
mmm . . . så sant så!
Skriver under din dikt
och tackar dem också från
djupet av mitt hjärta*applåd*
Tack för en fin läsning:)
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Syrak