Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan som finns där.


Absolute Solitude.



det här är inte på riktigt men bara lite på låtsas


jag har funderat rätt mycket på döden-

tio år för sent och fyrtionio år för tidigt




så,
det blir en fantasi

som ligger bredvid mig i natt

igen
och igen

hennes andetag




ingen älskar dig som jag gör




Övriga genrer av Johannes
Läst 635 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-05 20:05



Bookmark and Share


    medlidande
superlativen tar slut skulle jag kunna säga, gör det inte men menar det..
<3
2008-02-28

  octobertragedy
vad levande, det känns som om den här texten kan odla egna lungor,. otroligt vackert!
2008-02-28

  Ms Lovecraft
Vackert. Vackert.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes