Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mystik

Kommer folk tro?

Kommer de att se?

Hur allt går?

Bara nerför igen?

Mörkret utan strålar

Livet utan framtid

Ingen tro kvar

Förklara vad hände?

Jag förstår inte

Allt bara försvann

Ensam med tårar

Syns det inte?

Hur jag mår?

Hjälp mig snälla




Övriga genrer av Dark soul
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dark soul
Dark soul