Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gfnfhjgh inget att bedöma dry your eye och köp äppelblomster och extacy


Klockspel


nedanför sängen har korparna vaktat hela natten
de ger sig aldrig av
och kvinnan hon smäller i dörren och kastar saker
\"du är bara ond, ren ondska\" och det där som brister i halsen i rösten när hon skriker

ett glas pulveriserade fisherman\'s friend senare: om de andra hade varit här
om jag haft; eller bara fått snudda vid; Tvillingsyster eller Soldaten
bara för en stund med knutna händer & dela nötter eller varm hud

but oh no

tåg mot Köpenhamn, fredag kl 21:04. Vi ljuger dem rätt upp i ansiktet
är det något vi kan är det ljuga trovärdigt iskallt och kollektivt
inget vi vill men vi utbyter leenden.det läcker svärta ur mungiporna
i kläderna flaxar korpar och svalor i bräckt vatten som gått
dunket; basen och pianot, hon räcker mig lurarna. Toris toner

fingrarna trevar i musiken medan alkoholen fräter hål på huden rakt genom artärer och vener
jag känner det, oh så jag känner det

rave-ismen
kalabalismen
rockor, platåer, nedfrusen is
MEN

jag ska aldrig lämna slumkvarterets största smutsgolv utomlands
as said, I\'m kind of liking it
drömmen om paviljongen i körsbärsdalen är för alltid fast bakom tinningarna
fuck it

men nej
lakanen är så slätstrukna de kan bli
stramat som hon, på tvären, salmiaksvart
för att dölja spår efter---levande väsen som skapat vibrationer inuti
inpå sentimmarna, i en annan verklighet; sömnen
Den Andra Sidan. Tvillingsyster vaknade early och for sin väg
mot England var det visst
Soldaten har också lämnat med opackad väska, gett avsked med besked på linjerade blad
(11 gram) och i min handflata. mest för formaliteten


det blev ingen vacker poet av henne det blev en törstig psykopat
som vred sina leder tills de krasade sönder och samman,
stöpte om sina egna överjag på tåget omkring sig
fast ingenting hände och allting var som vanligt

ett stort hav av mjölk och en evig månuppgång




Fri vers av Nemona
Läst 408 gånger
Publicerad 2008-02-05 20:58



Bookmark and Share


  Alstermark
Ett fängslande klockspel. Jag uppskattade tonerna. Tack.
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Nemona
Nemona