Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kall. blank. med fuktad yta och en jävla massa återhållna känslor


En metalltingest.

Där.

 

Ligger en metalltingest.

och vill säga något. så väldigt bråskande.

eller kanske vill den lilla lådan ligga stilla bara.

göra ett statement

något jag tydligen ska uppfatta.

 

Jag börjar bli otålig,

orkar inte med telefonens dryga attityd

och önskar jag kunde komma på ett sätt

att såra dess känslor.

men se där.

till och med lilla jag vill göra ondo.

 

jag glider ner i min bratpojkes tröja. kamouflage.

göra ett statement.

något mitt undermedvetna borde göra korstecken för och ropa på fader Moore

Jag har en James Dean i mina vener.

han sitter där och röker omedveten om min blick.

släng dig i väggen Mulvey. här är det jag som betraktar.

 

en ikon i mitt hjärta. ett gulnat fotografi som aldrig kommer att ge mig det leende jag vill se. ett av lycka. ett av hopp.

vad vi aldrig kunde ge varandra. otillräckligheten som väller upp. tar över. rusar förbi stoppljusen. skenar ikapp med lusten i natten.

var det din tafatthet eller bruset i känslorna som upprörde. störde. rörde om.

berörde synapser. kallade på elektricitet som kom springande, sprängande till din undsättning.

 

ett mjukt buzz på mitt nattygsbord

när du inte hade förmågan eller alla ord.

 

 

Där.

 

Ligger en metalltingest.

och vill säga något. så väldigt bråskande.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 479 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-06 01:38



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Tjo! Den här gillade jag!!
En dämpad, kontrollerad ilska, en skarpslipad kniv i gommen, en kall eftertanke och analys. Det är superba metaforer.
Fast det finns vissa smolk i formatet.
2008-02-06

  Michaela Dutius
Poesi till en telefon- inte illa.
Väl skaldat
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower