Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bruka makt

 

 

Oberoende av de språk som uttrycktes

tyngdes själen av skyldighet

inför styrkan i din ton av bestämmanderätt

och bevarade inget utrymme för försvar

då du lämnade konversationen




Fri vers av Jenny Karlsson
Läst 423 gånger
Publicerad 2005-05-29 14:26



Bookmark and Share


    Agnieszka
kort, enkelt, otroligt välskrivet.
jag fängslas av dina rader.
2005-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Jenny Karlsson
Jenny Karlsson