Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje dag måste jag förhålla mig till det faktum att min man är död. Alla dagar innehåller olika delar, skiftar i minnesfragment, känslor och tankar. Men jag måste hitta ett sätt att förhålla mig annars kommer jag inte upp ur sängen......


Varje ny dag

Ny dag
nya möjligheter

sa min älskade

men

just den här dagen
kanske inte alls
känns möjlig

minnena surrar
*
några foton
hans skor
en tavla
ett ord
*
var befinner jag mig nu
i dagens gråväder

fåglarna kvittrar
om annalkande
vår

jag stannar hos

hans älskade

fåglar

och tyckte precis
att de kvittrade

tack

för

maten




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-06 12:34



Bookmark and Share


  prinscess VIP
vackert vackert
2008-02-07

  katt.inc
Du beskriver så fin hur det kan vara och hur viktigt det är att uppskatta det lilla i tillvaron.
2008-02-06

  Yvonne
Mycket bra skrivet. Stor applåd!
2008-02-06

  Michaela Dutius
Säkert sa de tack för maten- en fin text om att dagar ser olika ut
2008-02-06

  SusanneStrömstedt
Din text vittnar om att varje ny dag har ny insikt...Bra skrivet!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP