Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säg inte att du aldrig kommer lämna mig, det är en lögn

Jorden gör sig av med livet

Hjälten överger det skapade tillitet

Fåglars sång tystas av en förorenad luft
som långsamt kväver mänskligheten

Smärta genomborrar själen
då man får en dolkstöt i ryggen

om och om igen fattar hoppet tag i oss
och förråder oss ännu en gång




Vi är människor
Vi erkänner gärna inte
att det enda man verkligen kan lita på
är att allting har ett slut

förevigt existerar inte och har aldrig gjort




Fri vers av joss
Läst 565 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-06 15:41



Bookmark and Share


  Johnny Chow
Uff till the title säger jag ^^
Vår värld är baserad på lögner.
It\'s destroyed.

//\';..;\'
2008-03-14

    Blåklinten
bokmärke,
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

joss
joss