Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här är inget annat än en vaggvisa för flyktbenägna

Det här är inget annat
än en vaggvisa för flyktbenägna
vi som jagas alltid,
ständigt förföljda av osanning
som ändå inte är lögn

vi som springer för att hinna
men som fjättrats vid marken sedan länge
så många broar jag bränt
ingen tog mig riktigt över,
nej

Det här är inget annat
än en vaggvisa för flyktbenägna
allting som förföljer oss
allt som lämnar oss aldrig
vi kvävs i sömnen.




Fri vers av cohen
Läst 561 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-06 18:01



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört stark text som lockar fram eftertänksamheten.
Väl poetat
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen