Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du fanns här nu


Om du fanns här nu
satt här bredvid mig
strök min kind
kanske sade du några ord till mig
Skulle du älska mig då?
Bry dig
som du aldrig gjorde
när du verkligen fanns där
Trots allt var du så långt bort
har alltid varit en okänd för mig
Jag undrar
vet inte
Om du fanns här nu
låg bredvid mig
höll min hand
kanske gjorde du så förut, jag minns inte
Skulle du känna något då?
Visa att du fanns
kanske är du den jag älskar ändå
Visa mig
Var här för mig
Tro mig
du har aldrig varit nära
Stryk min kind
var här i natt
Älskar du mig då?




Fri vers av Lindah
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-05-29 18:00



Bookmark and Share


  TomHed
förlupen kärlek, grym.
måste säga att jag känner för den.
2006-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lindah
Lindah