Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en miljon tårar

\"vi måste prata\"
en promenad
en mening
\"lova att vi fortfarande är vänner, jag vill det\"
en julklapp


ett rum
en säng
en flicka

en
miljon
tårar

kan de ta slut, tro?

flickan torkar bort tår efter tår


men tillslut får de rinna

de är för många för att hon ska kunna
stoppa dem






Fri vers av carinjuborg
Läst 328 gånger
Publicerad 2008-02-06 20:23



Bookmark and Share


    ögonblod
\"ett rum
en säng
en flicka\"

Tyckte jag om :) Fint sajin!
2008-02-06
  > Nästa text
< Föregående

carinjuborg
carinjuborg