Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stålmannen



Jaha, så nu är jag arrogant också?


Stålmannen vet hur man kraschar


Men om du gör det på rätt sätt gör det inte särskilt ont
Du måste vara stilren

(Jag är inte stilren)


Stålmannen vet hur man kraschar
















































Ner i ljuva livet




Fri vers av Delethee
Läst 456 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-07 08:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Delethee