Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månljusets skara


Ljuset som lyste på världen,
när natten låg stilla och kall.

Smärtan som kylde ner hjärtat,
låg nu stickande i dennas barm.

Vinden som en gång susat,
färdades långt vida iväg.

Med dagen ska och också komma,
då kärlekens värme är här.






Fri vers av Karl Springe
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-07 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl Springe
Karl Springe