Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärran

 

Jag föreställer mig dig
på en balkong i kvällssolen
Den milda havsbrisen
för med sig en doft av sand
Din drink svalkar strupen
dövar verkligheten en sekund
Du i mina drömmars dröm
så fjärran från mig nu

 




Fri vers av Anna H
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-11 12:26



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Du tar upp
en hink vatten
ur dagens brunn
häller den på papper
och fram träder
i ord
en varm verklighet

Så känns denna dikt som så ofta när jag läser det du skriver!
2008-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H