Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack till Fanny för de två sista raderna (antagligen de mest poetiska)




I tvättstugan

plötsligt framför tvättmaskinen
klack formerna av kvinna till

hon plockade ut
små söta klädesplagg

snart ackompanjerades småprat
av lekfulla ögon och bedjande blickars
mörka sug

hon hade ett hänglås till torkrummet

vi låste in skammen och släppte ut
våra kroppar

maskinernas varma, mjuka rotation
centrifugens intensitet

i doften av nymanglade lakan och vit frotté
vackert befläckad renhet




Fri vers av Trast
Läst 903 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-02-08 16:07



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Jaaa!
jag minns den här texten så väl!
hade en liten novell i ämnet :D
2013-09-24

  LassO
En trasts kvitter... hm låter som det som så många har fantiserat om... att träffa nån i tvättstugan.
2008-04-24

  Per Teofilusson
ja den var fin. Outsagd hetta.
2008-03-26

    von ilvingen
Passionen tillåts överallt enligt min mening :)
Gillar de sista raderna, mycket känsla där.
uppblossande passion.
2008-02-24

    Nattviol
det är tvättstuge-
erotik-poesi av hög klass!
riktigt ångar om den..
samtidigt som den är
vacker med sina mörka
sugande ögon
och manglade lakan!

; ))
2008-02-20

  Laijza
Håller med klacken. Det var en oförutsägbar dikt. Gillar hänglås.
2008-02-15

  aol
underbar poesi
2008-02-12

  Thirre
Underbar :)) Tänk om det vore så där trevligt i tvättstugan bara hälften av gångerna *hi hi*
2008-02-08

    Melona
haha, skrattar...

så härligt att hänga tvätt
2008-02-08

  Lyckohäxan Enediel
Låter som en trevlig stund i tvättstugan :)
2008-02-08

    Noomi
vem har sagt att det är tråkigt att tvätta..?
mycket snyggt..
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Trast