Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag behöver en knuff, så att jag kommer över spången, där ljuset finns.......


SOS Knuffa mig

Hallå

hitåt

h j ä l p

jag

måste över

spången

Nej jag vet

att det inte

går

Det är därför

jag måste

över




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-07 19:42



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du kommer att ta steget då du är mogen för det- när djupet inte skrämmer dig längre
2008-02-08

  Carl O Andersson
Du behöver ingen knuff - Vetskapen om att människor, vi, Dina vänner stöder Dig, hjälper Dig över - Över såväl spångar, som svårigheter
2008-02-08

  katt.inc
Heja Ulla, det går så småning om, jag lovar.
2008-02-07

  Hildegun Relefors
Med den viljan slinker du strax över!
2008-02-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
S å klart
O håll Dig vid start
S å kommer jag snart!
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP