Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låg ryggladslös borgerlig invandrarpolitik



låg
i sanning LÅG politik
sannerligen låg ryggradslös politik
gentemot invandrarna

lågt isande kletig skitpolitik
statsministerns blick
en robot
inte en människa
migrationsministerspolingen... hmmm

KRISTDEMOKRATLEDAREN... hmmm
hägglund
han ser inte ut att må bra
han mår inte bra
barmhärtighet...
den barmhärtige samariten..........
göran simmar i skiten
moderata skitpolitiken

hjärtlös behandling av maktlösa invandrare
"
Skaffa för fan jobb & bostad, så får ni ta hit era anhöriga!!!"

Sverige, & året är 2008.

Tvåtusenåtta.

 




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-07 20:31



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Larz...

Så du menar på fullt allvar, trots att du är kristen, att vi ska stoppa invandringen för mänskor som är i nöd och på flykt??
2008-02-08

  Michaela Dutius
Ja när kärlekslösheten och egennyttan har satt sig vid rodret ska man inte bli förvånad över att det blir snedsegling
2008-02-08

  Larz Gustafsson VIP
Jag var på ett möte på AF.
Det handlade om att man skulle starta en utbildning för VVS-montörer.
Där sade man faktiskt att invandrare skulle prioriteras.

Det måste helt enkelt bli ett stopp på invandringen.
2008-02-08

  Johan Bergstjärna VIP
Larz

Nej men det är ju svenskarna som prioriteras iochmed denna ruttna behandling av invandrarna.

KD är inte heltigenom en bluff...... men nu är dom riktigt ute på svag is.
eller nej..... dom har seglat totalvilse in i det moderata mörkret.
2008-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Det verkar som om svenskarna kommer i andra hand hela tiden.

KD är en bluff och har varit det sedan starten på 60-talet.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP