Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktiv

När tårar smämmar över,
så visas det inte alltid öppet.
när ilska närmar sig,
så visar man det i våld.
då kan man resonligt nog,
inte sluta i destuktiva tankar.
flykten tilltar och elden blir åter ens vän,
då tar det primitiva över,
ett begär av eld tar över alla tankar.
självömkan är det enda alternativ.
sittandes bränner denne sin kropp,
sin själ, kicken som har väntat så länge,
på att få en chans att överta.
brännmärkt och tankar på att allt är svart,
lyckan drog när åldern steg.
glädje, sorg, vrede, medkänsla,
allt är en tanke blott i ett rum av oöndligt mörker.
kicken dödar allt ont,
men frågor uppkommer.

vilka? det kan man aldrig va helt säker på...




Övriga genrer av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-08 02:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I never got my license to live
They won\' t give it up
So I stand at the world\'s edge
And I\' m trying to break in
But I know it\'s not for me
and the sight of it all
makes me sad and ill
That\'s when I want
some weird sin

Iggy Pop
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist