Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Elías -15 år, som gick bort i nov-07 efter en svår och kort tids sjukdom -Ewings sarkom


Evighetens Land

Nattens Ängel viskar det är tid att ge sig av,
vid livets strand lägger Du din vandringsstav.
Ensam svävar Du bort över djupa tårfyllda hav.

I fjärran sveper en stilla morgonbris,
bortom gryningljuset och genom tårars dis,
når Du stranden vid änglarnas Paradis.

En Ängel väntar, tar varsamt Din hand,
tillsammans flyger Ni mot regnbågens rand.
Bort till Evighetens Land.




Fri vers av wildrosen
Läst 914 gånger och applåderad av 32 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-08 12:46



Bookmark and Share


  Anna*
Jag förstår att den här har fått en guldstjärna. Underbart rörande och vacker text!
2011-01-31

  Bodil Sandberg VIP
Jag får tårar i ögonen..den här är så fin..så oerhört varm och vacker!!
2009-04-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Mycket mycket vacker och förtröstansfull.
2009-03-18

  Blåbäret
väldigt vackert och så svårt...obegripligt
2009-02-02

  Yvonne
Vackra ord, fin rytm och fantastiska rim. Helheten underbar. Varm applåd.
2009-01-29

  Michaela Dutius
Underbart vacker!
2008-12-22

  glasblåsarblå
jättefint. <3
2008-11-08

  Gunilla VIP
Så oerhört vackert
om en smärtsam sorg
svårfattbar
om förvissningen
att Elias är
omhändertagen
och nu mår bra!

Hade inte hittat denna
om den inte kommit
fram som medl val
081108
2008-11-08

    merasera
En mycket fin text. Kan inte annat säga.
2008-05-28

  charlotte hedendahl
Så vacker! Sorglig, men ändå så full av ljus och hopp!
2008-05-26

  Maria T
En mycket vacker dikt till Elias minne
2008-05-03

  Lejonhjärtas poesi
Livet har ingen rättvisa utan somliga rycks bort ifrån vandringen på jorden alltför tidigt, en dikt som verkligen berör.
2008-04-04

  Carola Zettergren
En fin text!
2008-02-08

  mare VIP
..vackert om evighetens land......skönt hopp....
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

wildrosen