Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är jag?

Jag är dagdrömmande, diktande, energisk
esoteriskt engagerad
och förvirrat fantiserad
funderande frustrerat frigjort sexualiserad
och en aning sammhällsallergisk

Jag mixar med magkänsla
modigt musicerat
nygammalt nyancerat
med en nära nog natal
naken moral
men utan att för den skull moralisera

Fastän jag är
rätt så ärlig är härlig
helt ärligt nog bäst att lämna därhän

för även om älvor
och änglar må ägna
mig blickar är jag blott en bricka att älska

och ej att förälska
sig i  utan blott
för att dämpa sin ängslan och känslokompott

Så utan föränding
jag fortsätter spontant
fantisera humant
om flyende flickors 
figurer förmant




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 517 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-08 16:36



Bookmark and Share


  Thurizas
i fantasin kan ingen göra en illa och det bästa*viskar* man kan leka vad man vill med de som får vara med i huvudet*hehehe*


*kramarom* det kommer nog en älva snart skall du se som rockar din värld och ser dig fullt ut för vad du är och inte vad du kan göra för dem.

*kramas med*
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken