Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast bolstret hör min klagan

Tanken snurrar som ett hjul.
Natten lyser svart.
Dränker mina drömmar,
och krafter jag har haft.
Bara bolstret hör min klagan.

Fjäder smeker lätt på kind,
mjukt i hårda natten.
Väcker glada minnen likt,
en krusning över vatten.




Fri vers av Thommy
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-08 18:31



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Vackert stämningsfullt djuplodande..mycket fina rader!!!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Thommy
Thommy