Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Du kanske känner honom)


Järnmannen

Han hade en vilja av stål
Men när han drack

Rostade den bort




Fri vers av aberatio
Läst 492 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-08 22:22



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
jo, så är det ju, tillgång korrumperar...
juste, kort och koncis, snärtig pisk
texten förtjänar sina
trenne blå bärs pajer
2008-11-22

  sorgsen
Det är nog mig Smultris känner. Aoutch, vad träffad man kan bli av så få rader.
2008-02-09

  Smultris
jag känner både honom... och henne...

och jag tror jag är både honom... och henne...
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio