Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om oro

Mina bekymmer är alltför många.
Men jag bryr mig inte om dem;
de kommer snart att kollapsa
under sin egen
tyngd.




Fri vers av aberatio
Läst 440 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-08 22:23



Bookmark and Share


  ia VIP
det är just så
klarar man av att se det så
minskar bekymmren radikalt
men...

fundersamt och (upp)lysande
2008-02-09

  Per Teofilusson
nä de har antagligen inte med dig att göra
2008-02-08

    Olives
självsäker dikt på något sätt, den är sann.
2008-02-08

    ~maria~
hm..ord som får de att börja funderas där uppe..bra skrivet
2008-02-08
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio