Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talesättet att det ena ger det andra, har jag nu känt på, och det kom som en chock när jag trodde att jag var på väg upp ur sorgens djupa dike och längtan efter min älskade inte inte blödde ur öppna sår.....då kom nästa sorg




Det ena ger det andra

Jag saknar dig inte som person
mamma
Du ställde så stora krav så att
ingen mänsklig varelse kunde
tillgodose dem
Mig hanterade du ovarsamt
för att du visste att jag alltid
ställde upp för dig
Jag fick inte ens visa dig min
sorg när min älskade dog
för då blev ju DU upprörd
När du dog fanns jag där
och jag har inget att 
förebrå mig

men du 

helvete

mamma

du dog

innan

du

förklarat

varför

du

alltid

behandlade

mig

illa

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-09 00:44



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
Skönt att säga ifrån ordentligt
även i en dikt
man kan muttra med lite tyst
i dina ord.
Tack.
2008-02-09

  LassO
Jobbigt med olösta knutar...
2008-02-09

    eva m h
Berör!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP