Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror att texten talar för sig......


Se framåt

 

Kan man se framåt

utan att blicka bakåt

när minnen gör ont




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 08:57



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Nej-först måste den tunga lasten lastas av- och det tar kraft och tid.
Väl poetat
2008-02-10

  SusanneStrömstedt
Det kommer alltid nåt gott ut av allting,men med livets glasögon dröjer det en stund innan du ser det../Kramis
2008-02-09

  Åsa Gustavsson VIP

man måste titta färdigt först
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP