Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan bli långa dagar i ensamhet......väldigt trista


Dagar av ingenting

 

Ensamhetens

långa

trista

grå

dagar

av

ingenting

ska

jag

göra

något

av

 

Men

av

ingenting

blir

det

ingenting




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 09:13



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Väl beskriven känsla.
Önskar att du skulle känna att runtomkring dig finns en massa goda tankar
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP