Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen efter min älskade tar med sig gamla sorger, ett välkänt fenomen, och just nu har det satt igång en process i mig.......Ilskan blir till ironi


Klappjakt

 

Hördu livet
måste
du

bara
tränga
dig på så här

oartigt
utan att
vara bjuden

Det
kunde
väl ha räckt

med allt jag
tvingats gå igenom
de sista tio åren

Var det verkligen nödvändigt
att komma dragande
med hela min
trasiga
barndom
just nu


det
har
jag
väl

inte

beställt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-09 09:19



Bookmark and Share


  SusanneStrömstedt
Sorgen är en ständigt objuden gäst och den gör vad den behagar.../Kramis
2008-02-09

  Åsa Gustavsson VIP
Väl formulerat! Du skriver mycket bra
detta som är så svårt
antingen blir det snyftigt
eller för platt
men du har fångat just den där känslan
av vrede
som också kan finnas.
2008-02-09

  katt.inc
Ja, det är konstigt vad sorgen rör runt och upp inombords, som om man inte redan hade nog. Gillar din fightanda som lyser igenom i denna text, du slår tillbaka. Bra!!!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP