Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tog slutraderna från en text som gripit tag i mig och flera andra och så växte denna fram




Själakyss

 

Gyllene ögon glittrar värme
livslust vaknar i hjärtats djup
ömhetsviskning smeker kinden
nuddar huden  sammetsmjuk

Varsamt vandrar själakyssen
ned i sorgens djupa hål
tyst så tyst berörs av läppar
helar själens djupa sår

Fingertoppar mötas åter
kärleksmöte av älskad hand
mjukt så mjukt de finner vila
längtan funnen i mörkrets land

Smekning, öm och full av kärlek
läppar följer kär kontur
följer hjärtats funna längtan
viskar tyst mot ärrad hud

Gyllene ögon glittrar värme
livslust vaknar i hjärtats djup
ömhetsviskning smeker kinden
kysser huden sammetsmjuk

 

 

 

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 1093 gånger och applåderad av 27 personer
Utvald text
Publicerad 2008-02-09 13:42



Bookmark and Share


    lory
oj vad den är UNDERBART!
2012-01-18

  Bibbi VIP
Applåd!
2008-02-26

  Nils Sondefors
Poetisk poesi!
2008-02-18

    EllenCalmira
orden berör mig till tårar
2008-02-16

  korpfjäder
Rytm, lätthet och närvaro. Vackert och innerligt. Skönt att läsa och skönt att vila i. Tycker om!
2008-02-14

  Bodil Sandberg VIP
Så oerhört vackert ..jag njuter!!!!!
2008-02-14

  papessa
så varmt och mjukt och fullt av kärlek
2008-02-13

  Maria Zena Viklund
åh vilken underbar dikt att älska, applåder o bokmärke!
2008-02-13

  noname_realmind
Mycket vackert!
2008-02-09

  boen
Underbar text!
2008-02-09

  Annette Andersson
Som ljuv musik, som mjukt vin, som dröjer sig kvar i sinnet långt efter avslutad läsning... den startar en resa i mitt eget inre!
*applåd* och *bokmärks*
2008-02-09

  DanSan
*****************************

Helt underbart bra om en själakyss!

*APPLÅD*

*****************************
2008-02-09

  Thurizas
kysser huden sammetsmjuk..mmm detta är poesi mysigt att få vakna upp till=)

tack=)
2008-02-09

  Michaela Dutius
Här har du verkligen kommit nära en kärna-du är på rätt väg
2008-02-09

  Night Soul Woman
Bland de bästa du har skrivit!
Jag gillar rytmen:)*bokmärkes*
och *applåder*
2008-02-09

  mare VIP
..helar själens djupa sår...poetiskt vackra ord...ljuvlig vacker poesi...
2008-02-09

  Lyckohäxan Enediel
Oooh...verkligen helt underbart vackert att läsa...ger mig en varm och behaglig känsla.
2008-02-09

  glittertindra
gripande text, får hjärtat att svämma över här, ordlöst uppskattande av denna text, såååå otroligt vacker....
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP