Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom sorgen efter min älskade som varit död i två år, kommer en massa skräp. Jag kastar ut det här....kanske det kan återvändas? Annars får det gå ut med soporna nästa gång Renova kommer....




Hördu livet

 

En stor fet smäll

ska du ha för

barndomshelvetet

 

En stor fet smäll

för din

orättvisa

 

En stor fet smäll

för dina

lögner

 

En stor fet smäll

för alla

löften

 

En stor fet smäll

för allt du

tog

 

Nu tar jag struptag
på dig

och jag lovar
dig

att nästa rond

är

min

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-09 13:44



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ilska är bra det är en väg ur sorgen
2008-02-10

  katt.inc
Du får mig att le, en härlig dikt, jag hejar på dig i alla lägen. Kram.
2008-02-09

  Rachel Roth
avundas dig raseriet som spänner rakt igenom dessa
senare dikter!..så mycket ren kraft!
2008-02-09

  Åsa Gustavsson VIP
Man tror för mycket på löften. Eller hur?
Det handlar om att bygga en stark insida som håller för krackeleringen i lacken.
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP