Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ena ger det andra säger ordspråket och det kan jag verkligen understryka.
En olycka kommer sällan ensam är ett annat uttryck som nog ofta stämmer överens med verkligheten.




Det är nog nu

 

Jaså

det räckte

inte

ändå

 

Jag

skulle

ha mer

stryk

 

Fattar du inte

att jag inte

är

masochist

 

Men om du

inte slutar

så blir

jag

väl

sadist




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-09 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP