Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta känns som en passande repris för kvällen.


Orden bakom orden


du viskar och jag hör
inte orden
utan orden
bakom orden
den där känslan du berör

jag tänker dagar, inte veckor
veckor, inte år
och runt omkring går tiden
i ensamhet jag står

och sedan låter jag dig skrika

SE MIG

då du rör mig
berör mig
och rör vid mig igen

ett ögonblick
i vilsenhet
för dig, för dig
för vem


du viskar och jag hör
inte orden
utan orden
bakom orden
den där känslan du berör

som formar en saknad
då du kysser min kind
nedåt, nedåt
mot min ömhet och min

och sedan låter jag dig skrika

TA MIG

då jag fyller dig
beskyller mig
och fyller dig igen

med längtan, lust
i andetag
för dig, för dig
för vem


du viskar och jag hör
inte orden
utan orden
bakom orden
den där känslan du berör

i hjärtslag, som lindar
ditt hopp mot mitt bröst
igen och igen
hör jag åter din röst

och sedan låter jag dig viska

MINNS MIG

då jag lämnar dig
rämnar dig
och lämnar dig igen

för någon annans
ensamhet
för dig, för mig
för vem




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-02-09 21:50



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Enastående!!!
2008-02-13

  Erik L
En stark och bra text som flyter lätt så lätt fram. Bravo!
2008-02-10

    ej medlem längre
En mycket väl bearbetad text,
ett långt brev att tillåta sig att
drunka i, som läsare. du är så bra
på att skriva vet du, verkligen,
jag imponeras av varje stycke.
2008-02-10

  aberatio
Ja, det här är bra. Funkar på estraden också, bara så att du vet ;)
2008-02-10

    Scribble
...se mig, ta mig, minns mig, härligt
ömma kärleksord, fint !/S
2008-02-09

  Matilda Linnéa Tinér
jag är för trött för att få ur mig något som låter vettigt nu
men det här är nog det bästa jag har läst av dig
tror jag. det var verkligen berörande. tycker om det du skriver väldigt mycket.
2008-02-09

  Åsa Gustavsson VIP
Det är som bladen i en rosen knopp, och vad som finns därinnanför vågar man knappt tänka på, så fint!
2008-02-09

  Betlehemsstjärnan VIP
Oh, så vackert..känsloladdat. Underbara ord.../B
2008-02-09

  tom boreland
så hjävla bra
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP