Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer aldrig på nån bra titel för jag har dåligt självförtroende och jag hatar långa titlar

tystnad
som ett rop
sprider det sig
igen och igen
i ett eko

varje gång
du stänger dörren
tar jag det personligt
du hatar mig
jag har ett patetiskt dåligt självförtroende
och ni stör er säkert på mina deprimerande ord

jag skakar
när jag äter läkerol
för de smakar som dig
trots att jag aldrig har fått
smaka
men de fastnar mellan tänderna
och du fastnade i mig

du tror mig säkert inte
men jag skulle

för dig
hur ont det än skulle göra
skjuta mig

men allt beror säkert bara på den ekande tystnaden
och mitt patetiskt dåliga självförtroende




Fri vers av hets
Läst 1082 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-02-09 23:42



Bookmark and Share


  blå fjäril
Jag gillar titeln, den passar riktigt bra till texten. Jag gillar texten oxå, inte bara för att den passar till titeln utan oxå för att den är så fyndigt men ändå rakt skriven. Läkerolen fastnade även hos mig...
2009-06-21

  Queen_of_Rain
stycket om läkerol är den bästa liknelsen jag någonsin läst! wow.
2009-06-20

    Lillemor Folkmun
härlig
2008-09-23

    Bellissima
Gillar ditt sätt att skriva. Känns ärligt och rakt på sak.
2008-09-18

  inutimonster
faller stenhårt för läkerol-delen!
2008-07-06

  Människa
"men de fastnar mellan tänderna
och du fastnade i mig"
klockrent! (och det ordet missbrukas oändligt, men jag menar det)
2008-06-29

  Doktor Vinter
(som du*)
2008-05-04

  Doktor Vinter
\"men de fastnar mellan tänderna
och du fastnade i mig\"

Jättesnyggt, lite ledsamt.
Skulle dock istället vilja skriva \" du fastnade i mig\", om det var jag som skrev. :)

Snyggt.
2008-05-04

    RebeccaW
Snygg text, inget att ha dåligt självförtroende för... Jag gillar titeln:)
2008-02-22

  Ariane
bra text, gillar
\"och varje gång
du stänger dörren
tar jag det personligt\"

men kanske skulle du ändra titlen ^^\'

kanske, \"när dörren är stängd, läkerolen är slut och jag bara har mitt dåliga självförtroende kvar\"
2008-02-09

    en tid för länge sedan
du borde inte ha ett dåligt själv förtroende! o du skriver på ett jätte intressant sätt, applåd
2008-02-09

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!
ÅH så bra poetat!
2008-02-09
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets