Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaknar till en ny dag, och sitter i särken och läser vackra dikter om kärlek här på sajten. Skulle ju ut med hunden.....som står utanför och skäller
Denna dikt inspirerades av Melona - jag tackar dig!



Och här sitter jag

Diktarvännens
varma hälsning
och en kram

var det första som
mötte mig
denna
gråa
söndag

och när jag
läste hennes
dikter om
kärlek
kom
alla
de
tårar
som inte
hann med
gårdagen

nu spelas fado
på radion
och det
älskade
han ju
och det
kommer
ännu fler
tårar ur min
kärleksbrunn
medan hunden
står utanför och

skäller




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-10 11:06



Bookmark and Share


  Ilona _L
Fantastiskt fint du fångar känslan!
2008-03-06

  Carola Zettergren
FENOMENALT poetat!!!
2008-02-10

  Michaela Dutius
Svårast är morgnarna när man vandrar sorgestigen- det beskriver du bra i denna texten
2008-02-10

    Melona
Ulla,

min Ulla!

Så rörd jag blir

och så oändligt vackert
och
smärtande
att läsa
\"alla de tårar som inte hann med gårdagen\"!
2008-02-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du sjunger Din sång
och hunden är på gång
med sin, kanske en
duett, på något sätt...
2008-02-10

  Mangetsu
Att fånga en känsla. En grå söndag. Jag känner det du skriver inom mig och ser hunden stå där och skälla. Vackert och starkt skrivet. Tack.
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP