Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig, spelar du bra?

När du rör mig så där
Jag svär det är inte lätt
att be dig sluta
Men det vore inte helt rätt
Att göra någonting med dig
Jag är inte ens din typ av tjej
Och sen gillar jag din bästa vän
Fan va allt blir fel
Kanske spelar ni mig bara ett elakt spel?




Fri vers av anoonym
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 16:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kanske spelar ni mig bara ett elakt spel?


Ibland får man en känsla av att det faktiskt är så.
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

anoonym
anoonym