Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofta, nästan dagligen, minns jag detaljer kring hur vi möttes, dagar som följde tills min älskade lämnade denna jord.....


Du

Så glad
du gjorde
mig

ständigt

och jag
dig lika
ofta

vi sa varandra
allt som
var

väsentligt

och för det
är jag

tacksam

En människa slutar inte
att leva för att han
slutar andas

Min älskade ger mig
fortfarande luft
så att jag
kan

andas

genom hans

minne




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-10 17:41



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vilken otrolig kärlekdikt....så rik du är som har fått uppleva detta
2008-02-11

  Louise. J
Min älskade ger mig
fortfarande luft
så att jag
kan

andas
genom hans
minne*


Det är så sant så. Vacker dikt!
2008-02-10

    Melona
och du,

alla vi
andas samma luft

alltså...
den luften han andades
bär du inom dig
och
någon mer...

det är fint att läsa dina ord och texter

så skarpa, sanna
och kärleksfulla!
2008-02-10

  Ronny Berk
så finstämt längtans och saknads känslor beskrivet inom den texten...
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP