Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
*_*


Du levde & dog

Du levde i livet

Du levde på jorden

Du levde på glädjen

Du levde på sorgen

Nu lever du inte kvar i livet

Och inte på jorden

Inte i glädjen

Och inte i sorgen

Du lever i mina drömmar

Du lever i himlen

Du lever för alltid i hjärtat på mig




Fri vers av Vingen
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-10 19:28



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Inte fysiskt levande, men ändå alltid levande, vackert skrivet!
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Vingen