Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herregud, bara något jag skrev, utan mening, utan syfte, det bara ploppar ord ur skallen på mej, och fingrarna flyger över tangentbordet, utan syfte, utan mening.... Detta är bara ord, inget samband alls, men men, jag låter det komma ut ur mig, och förvin


:S Lämnad Ur Livet

Jag önskar att du tänkte på livet

Jag önskar att du tog iniativet

Jag önskar att du tänkte på någon annan

Jag önskar att du och jag levde samman

Du sitter i egna tankar

Glömmer mig bort

Sedan glömmer du dig själv

Och tror att allting är torrt

Om jag ska förklara för dig, med några enkla ord

Utan att såra för mycket ändå

Vi tar det inte försiktigt, Vi tar det rätt på

Nej, nu säger jag det, jag säger det då

Du är lämnad och sviken, nu och för alltid

Hoppas att du har minne och blicka tillbaka på livet

Hejdå min vän,

Vi som en gång delade på så mycket

Massor, Allt

Vi har gått delade vägar, delat oss helt

Man vill ha sin bit av kakan, men man vill äta den med

Hopppas du kommer att leva så lyckligt,

För utan dej är jag mig själv, Utan dej lever jag mitt liv

Men problemet är att jag inte vill leva utan

DIG




Övriga genrer av Vingen
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-02-10 19:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
tankar förmedlade som bildar ett mönster-
Riktigt bra
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Vingen